Forside       Kalender       Markedsplads

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Vi har selvfølgelig en grøn smiley fra Arbejdstilsynet

Velkommen til Bjerringbro Rideklub af 5. september 2016

Den 7. oktober 2016

Vi må desværre meddele jer alle, at Jørn Jensens køb af rideskolen er gået i vasken, da den leje, han skulle betale til kommunen var for høj.

Elevhestene bliver derfor nu sat til salg. Vi arbejder på selv at købe dem med henblik på overdragelse til klubben, når vi en gang kommer i gang igen.

Som tidligere fortalt har vi sat en fundraisingproces igang med henblik på at samle penge ind til at afgive bud på rideskolen ved en eventuelt kommende tvangsauktion. Hvis nogen skulle have gode idéer hertil, modtages de med kyshånd!

29. september 2016

Vi vil blot lige kort orientere alle om, at vi har holdt et meget positivt og konstruktivt møde med Viborg Kommune, som vil os det godt. Der er dog ikke en endelig aftale på plads endnu om køb af ridecenteret, men vi er stadig fortrøstningsfulde.

Vi har holdt to bestyrelsesmøder og har her blandt andet talt om, hvad vore visioner og tanker for den nye rideklub er. Dette skal bruges til den fundraisingproces, som vi også har sat i gang.

Den 1. oktober nærmer sig jo med hastige skridt. Vi har fået lov til at have elevhestene i bokse om natten foreløbigt frem til på tirsdag, men herefter er det uafklaret, hvad der skal ske med dem.

Vi vender derfor tilbage i næste uge med mere nyt.

6. september 2016

Tak til alle, der mødte op til den stiftende generalforsamling mandag den 5. september 2016.

Vi talte her om at holde en arbejdsdag på lørdag. Desværre vil kurator ikke give os lov til at gå i gang, inden der er en endelig afklaring på sagen. Derfor må vi desværre udsætte arbejdsdagen til en anden god gang.

Indmeldelse i klubben

Der var allerede 40, som meldte sig ind i klubben til generalforsamlingen, men det kan nås endnu.

Der vil i løbet af ugen ligge indmeldelsesblanketter i rytterstuen, som kan afleveres i postkassen, men du kan også skrive en mail til Christina Søndergaard på ckamstrups@grundfos.com, hvor du angiver navn, mobiltelefonnummer, e-mailadresse, og om du er interesseret i opstaldning, rideundervisning eller ridehuskort.

Du må rigtig gerne også skrive lidt om, hvad du kan tilbyde at byde ind med i klubben af frivillig hjælp.

Vi er medlem af DRF              Vi støtter Hestens Værn

Denne side er drevet af Klubmodul.dk