Forside       Kalender

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Velkommen til Bjerringbro Rideklub

STORT RENOVERINGSPROJEKT IGANG !

I uge 46 2014 går Bundgaard Byg igang med renoveringen af den lille ridehal. Vi får ny bund, ny barriere, nyt spejl og væggene bliver malet. Projektet koster kr 400.000 og er første del af et større projekt, som løber over de næste 2 år og som gerne skal munde ud i, at BJR fremstår tidssvarende og med bla nye baner, med renoveret rytterstue, og med nye energibesparende foranstaltninger, til når klubben kan fejre 50 års fødselsdag i 2016. Skulle man have lyst til at støtte projektet, kan dette ske ved henvendelse til Daglig Leder Mette Klit på tlf 50503116 eller på mail: bjerringbrorideklub@gmail.com.
Se HER hvem som allerede har givet deres støtte.

STØT BJR med et OK Benzinkort !
For kun en ganske lille indsats kan du støtte BJR med kr 250, hvis blot du bestiller et OK-benzinkort. OK-benzinkortet er ganske gratis og uforpligtende at anskaffe og OK kvitterer for bestillingenmed at forære klubben kr 250 pr bestilt kort. Læs mere HER og bestil kortet allerede i dag. Det vil betyde rigtig meget for klubben, specielt nu hvor vi skal have samlet MANGE penge ind, så vi kan få renoveret den lille hal med bla ny bund og barriere.
Bestillingsvejledning kan evt ses HER.

BJR - ET GODT STED AT HAVE HEST !
Med plads til mere end 40 heste i stalden, er der masser af liv og aktivitet på BJR.

Vi tilbyder opstaldning for stor hest i boks incl fuldpasning 365 dage om året for KUN kr 2.360 pr md. (pony kr 2.150 pr md) (medlemskab af klubben påkrævet).

Derudover tilbyder vi undervisning i både springning og dressur på alle niveauer, både som enetimer og som holdundervisning.

Masser af aktiviteter som stævner, ryttermærker, kurser, løsspringning og meget mere.

Et godt klubliv med engagerede medlemmer og med en medlemskare der er ligeligt fordelt mellem hobbyryttere og konkurrenceryttere.

Vil du gerne vide mere er du velkommen til at kontakte Daglig Leder Mette Klit på tlf 50503116.

Mød os på Facebook
 klik på ikonet

KALENDER     KOMMENDE AKTIVITETER

Vi er medlem af DRF              Vi støtter Hestens Værn