Forside       Kalender

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Velkommen til Bjerringbro Rideklub

BJR HAR NETOP MODTAGET KR 25.000 FRA LIONS !

I forbindelse med Lions i Bjerringbros's 40 års Jubilæum, har Lions valgt at støtte os med kr 25.000 til sidste del af vores tagprojekt. Vi siger Lions STOR tak for deres betænksomhed og glæder os til at få den sidste del af taget på den store hal udskiftet.

AFLYSNING AF C-STÆVNE I PÅSKEN

Vi er desværre blevet nødt til at aflyse vores C-stævne for ponyer i påsken. De som har indbetalt startgebyr på GO, vil få deres penge refunderet, -blot skal der sendes en mail til bjr.sport@gmail.com med oplysning om rytter, antal starter samt kontonr.

BJR - ET GODT STED AT HAVE HEST !

Med mere end 40 heste i stalden, er der masser af liv og aktivitet på BJR.

Vi tilbyder opstaldning for stor hest i boks incl fuldpasning 365 dage om året for KUN kr 2.350 pr md. (pony kr 2.150 pr md) (medlemskab af klubben påkrævet).

Derudover tilbyder vi undervisning i både springning og dressur på alle niveauer, både som enetimer og som holdundervisning.

Masser af aktiviteter som stævner, ryttermærker, kurser, løsspringning og meget mere.

Et godt klubliv med engagerede medlemmer og med en medlemskare der er ligeligt fordelt mellem hobbyryttere og konkurrenceryttere.

Vil du gerne vide mere er du velkommen til at kontakte Daglig Leder Mette Klit på tlf 50503116.

Mød os på Facebook
 klik på ikonet

KALENDER     KOMMENDE AKTIVITETER

Vi er medlem af DRF              Vi støtter Hestens Værn