Forside       Kalender

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Velkommen til Bjerringbro Rideklub

BJR HAR NETOP ANSAT DAVID AMAGER !

Ny dressurunderviser for vore øvede ryttere er David Amager, David kommer første gang og underviser den 19.08.14 og starter så op fast hver torsdag fra september, når han er kommet hjem fra VM i Frankrig. David er en særdeles kompetent underviser; Uddannet berider fra Bjarne Nielsen og været ansat bla som berider ved Blue Hors, -er testrytter og gangartsdommer ved DRF's Championater og er Landstræner for vores paradressur landshold. For yderligere info og tilmelding til undervisning; Kontakt Mette på tlf 50503116.

STØT BJR med et OK Benzinkort !
For kun en ganske lille indsats kan du støtte BJR med kr 250, hvis blot du bestiller et OK-benzinkort. OK-benzinkortet er ganske gratis og uforpligtende at anskaffe og OK kvitterer for bestillingenmed at forære klubben kr 250 pr bestilt kort. Læs mere HER og bestil kortet allerede i dag. Det vil betyde rigtig meget for klubben, specielt nu hvor vi skal have samlet MANGE penge ind, så vi kan få renoveret den lille hal med bla ny bund og barriere.
Bestillingsvejledning kan evt ses HER.

BJR - ET GODT STED AT HAVE HEST !
Med mere end 40 heste i stalden, er der masser af liv og aktivitet på BJR.

Vi tilbyder opstaldning for stor hest i boks incl fuldpasning 365 dage om året for KUN kr 2.360 pr md. (pony kr 2.150 pr md) (medlemskab af klubben påkrævet).

Derudover tilbyder vi undervisning i både springning og dressur på alle niveauer, både som enetimer og som holdundervisning.

Masser af aktiviteter som stævner, ryttermærker, kurser, løsspringning og meget mere.

Et godt klubliv med engagerede medlemmer og med en medlemskare der er ligeligt fordelt mellem hobbyryttere og konkurrenceryttere.

Vil du gerne vide mere er du velkommen til at kontakte Daglig Leder Mette Klit på tlf 50503116.

Mød os på Facebook
 klik på ikonet

KALENDER     KOMMENDE AKTIVITETER

Vi er medlem af DRF              Vi støtter Hestens Værn