Forside       Kalender       Markedsplads

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Vi har selvfølgelig en grøn smiley fra Arbejdstilsynet

Velkommen til Bjerringbro Rideklubs hjemmeside.

Der afholdes møde om fremtiden onsdag d. 11. maj kl 19.00 i rytterstuen, hvor også kurator fra Cronwald vil deltage.

Desuden afholdes et indledende møde om fremtiden tirsdag d. 3. maj kl 19.00 i rytterstuen.

Bjerringbro Rideklub konkurs

Bestyrelsen i Bjerringbro Rideklub har i dag indgivet konkursbegæring.

Beslutningen om konkurs kommer efter, at bestyrelsen har rådført sig hos en advokat og hos Early Warning. Sidstnævnte er en organisation, hvor frivillige med erfaring fra erhvervslivet giver uvildig vejledning til virksomheder i krise.

Bestyrelsen har, siden den overtog ansvaret for klubben ved en ekstraordinær generalforsamling den 26. februar 2016, brugt tid på at få et overblik over klubbens økonomi.

Økonomigennemgangen har desværre vist, at klubben vil komme ud med et stort underskud i år, og at klubben med udgangen af april måned ikke har likviditet til at betale sine kreditorer eller løn til medarbejderne.

Hvad sker der nu?

Konkursbegæringen har den konsekvens, at en kurator dvs. advokatfirmaet Cronwald i Viborg skal afvikle foreningens aktiviteter.

Kurator vil meget hurtigt give opstaldere med flere besked om, hvordan de skal forholde sig.

Klubbens ansatte har foreløbig indvilget i at fortsætte i deres job indtil kurator er udpeget.

Fremtiden

2016 er klubbens 50 års jubilæumsår, og der er i bestyrelsen en tro på, at der er grundlag for en rideskole i Bjerringbro.

Derfor stiller flere af bestyrelsens medlemmer sig også til rådighed, hvis eksterne parter/investorer skulle vise interesse for at undersøge, om der på sigt kan findes en måde at drive rideskole i Bjerringbro.

Bestyrelsen Bjerringbro Rideklub d. 25.april 2016

Kontakt klubben:

- bruges til alt undtagen stævner.

- bruges kun ved stævner.

Vi er medlem af DRF              Vi støtter Hestens Værn

Denne side er drevet af Klubmodul.dk