Forside       Kalender       Markedsplads

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Vi har selvfølgelig en grøn smiley fra Arbejdstilsynet

Velkommen til Bjerringbro Rideklubs hjemmeside.

GODE NYHEDER OM BJERRINGBRO RIDEKLUB

Vi vil i initiativgruppen gerne give jer alle en opdatering på, hvordan det går med arbejdet med at få stablet en ny rideklub på benene.

Jørn Jensen, som er en garvet hestemand fra Ry, har givet et bud på konkursboet, og panthaverne har accepteret buddet. Derfor er vi nu i initiativgruppen i gang med at forhandle en konstruktion for en ny klub, hvor klubben lejer ridefaciliteter og elevheste af Jørn Jensen. Peter Veller, som mange af jer kender som en dygtig berider, indgår i den løsning, vi lige nu arbejder med. Det indgår også i konstruktionen, at vi på sigt skal købe ridecenteret tilbage. Derfor skal vi i den nye klub i gang med at søge sponsormidler hertil.

Alt dette betyder, at vi forhåbentlig kan holde en stiftende generalforsamling for den nye klub i løbet af august og herefter slå i gang med rideundervisning og opstaldning af privatheste.

Så hold øje - der kommer en indkaldelse til stiftende generalforsamling med kort varsel! Her skal vi have fundet 5 medlemmer og 2 suppleanter til klubbens bestyrelse, godkende vedtægter for klubben og sat en proces i gang for at skabe en rideklub, hvor rigtig mange hestetossede børn og voksne vil have lyst til at komme.

Vi håber derfor, at rigtig mange af jer har lyst til at vende tilbage til Bjerringbro Rideklub - og klub med god rideundervisning, super faciliteter tæt på Bjerringbro og et godt socialt miljø.

Den nye rideklub vil komme til at have et meget tæt samarbejde med Jørn Jensen og Peter Veller. Jørn stiller kapital til rådighed, så vi kan starte op igen, men for at det kan hænge sammen økonomisk vil den nye klub i høj grad bygge på frivilligt arbejde fra os, der er medlemmer af klubben. Det betyder fx, at der vil blive arrangeret arbejdsdage, og at det at rengøre toiletter og rytterstue og hente elevheste ind fra fold om eftermiddagen vil blive medlemsopgaver i den nye klub.

Til slut vil vi lige fortælle, at elevhestene alle har det godt. Særligt fordi jeres deltagelse i pasningsordningen af dem har fungeret helt fantastisk. Tak for det! Men vi får brug for jeres hjælp lidt endnu. Derfor bliver der i weekenden hængt et nyt vagtskema for august måned op på opslagstavlen i den store stald.

Vi vil gerne opfordre jer alle til at skrive jer på. Opgaven er overkommelig og kan løses på det tidspunkt på dagen, som passer jer bedst.

Mange sommerhilsner fra initiativgruppen

Vi er medlem af DRF              Vi støtter Hestens Værn

Denne side er drevet af Klubmodul.dk