Forside       Kalender       Markedsplads

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Vi har selvfølgelig en grøn smiley fra Arbejdstilsynet

Velkommen til Bjerringbro Rideklub af 5. september 2016

6/9-2016

Tak til alle, der mødte op til den stiftende generalforsamling mandag den 5. september 2016.

Vi talte her om at holde en arbejdsdag på lørdag. Desværre vil kurator ikke give os lov til at gå i gang, inden der er en endelig afklaring på sagen. Derfor må vi desværre udsætte arbejdsdagen til en anden god gang.

Indmeldelse i klubben

Der var allerede 40, som meldte sig ind i klubben til generalforsamlingen, men det kan nås endnu.

Der vil i løbet af ugen ligge indmeldelsesblanketter i rytterstuen, som kan afleveres i postkassen, men du kan også skrive en mail til Christina Søndergaard på ckamstrups@grundfos.com, hvor du angiver navn, mobiltelefonnummer, e-mailadresse, og om du er interesseret i opstaldning, rideundervisning eller ridehuskort.

Du må rigtig gerne også skrive lidt om, hvad du kan tilbyde at byde ind med i klubben af frivillig hjælp.

Hilsen bestyrelsen

Vi er medlem af DRF              Vi støtter Hestens Værn

Denne side er drevet af Klubmodul.dk