Forside       Kalender       Markedsplads

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Vi har selvfølgelig en grøn smiley fra Arbejdstilsynet

Velkommen til Bjerringbro Rideklubs hjemmeside.

Kære alle

Så er vi endelig klar til at kunne afholde en stiftende generalforsamling for rideklubben. Her skal vi have valgt en bestyrelse og dermed fundet dem, som har mandat til at indgå en samarbejdsaftale med ridecenterets kommende ejere og begynde at søge om midler til indkøb af nye elevheste, udstyr mv.

Indkaldelse til stiftende generalforsamling mandag den 5. september kl. 19.00 i Rytterstuen.

Dagsorden

1. Oplæg ved initiativgruppen og køber af ridecenteret om opstart af rideklub og ridecenterets drift

3. Valg af referent

4. Registrering af fremmødte

5. Valg af stemmetællere

6. Gennemgang af vedtægter og afstemning om vedtægter

7. Valg i henhold til vedtægterne af bestyrelse

8. Valg i henhold til vedtægterne af revisor

9. Kontingentfastsættelse

Forslag til vedtægter eftersendes hurtigst muligt.

Der vil være mulighed for at melde sig ind i klubben til generalforsamlingen.

Det foreslås, at kontingentet i resten af 2016 bliver 100 kr. for medlemmer under 18 år og 150 kr. for medlemmer over 18 år.

Der har foreløbigt meldt sig 6-7 personer, som stiller op til bestyrelsen. Det tegner derfor allerede nu godt for den nye klub.

Arbejdsdag lørdag den 10. september

Vi forventer at kunne åbne for opstaldning og begynde rideundervisning i løbet af september måned.

Det kræver imidlertid, at vi får højtryksrenset, kalket samt ordnet diverse andre opgaver.

Derfor holder vi en arbejdsdag lørdag den 10. september fra kl. 10.00. Tag børnene, madpakke og drikkevarer med, så får vi sammen en rigtig hyggelig dag, hvor vi sammen gør vores ridecenter klar til start.

Hvis du har lyst til at hjælpe før arbejdsdagen, så send en sms til Charlotte på 61 72 13 90. Der er masser af småopgaver, fx. rengøring, så et par timers hjælp er også meget velkommen.

Vi håber på et stort fremmøde til både generalforsamling og arbejdsdag og glæder os til at få liv i stalden igen.

Venlig hilsen initiativgruppen

Vi er medlem af DRF              Vi støtter Hestens Værn

Denne side er drevet af Klubmodul.dk